IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,456

Više od politike - Non solo politica

🟢Grad Poreč - Parenzo nastavlja ulagati u razvoj predškolskog obrazovanja!Suvremeni standardi, sigurno i poticajno okruženje i briga za sve generacije temelj su napretka i razvoja istarskih gradova i općina. Bravo Poreč, Loris Peršurić 👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
🟢Antifašizam je jedna od naših temeljnih vrijednosti koju slavi čitava Europa te koja je utkana kako u županijski Statut, tako i u Ustav Republike Hrvatske. Dobro znamo koliko je teška bila borba naših predaka, a znamo i koliko ona danas vrijedi. Ponosni smo što je upravo antifašizam bitan dio našeg identiteta i što je i danas jedan od najvažnijih stupova na kojima počiva i s kojim se diči suvremeno istarsko društvo. ... See MoreSee Less
View on Facebook

VODNJAN-DIGNANO – Na prvim izborima za mjesne odbore Grad Vodnjan-Dignano koji su se održali jučer, u nedjelju, 16. lipnja, IDS je pobijedio u 4 od 6 mjesnih odbora.

S više od 57% glasova, osvojio je 18 od 30 mandata u Vijećima mjesnih odbora.

– Hvala svima koji su izašli na izbore, posebice onima koji su svoj glas povjerili našim kandidatima. Bez obzira na malu izlaznost, građani Vodnjanštine poručili su da im je dosta eksperimenata i onih koji tvrde da imaju ‘čarobni štapić’. S naših lista izabrani su ljudi koji su spremni zasukati rukave i raditi za dobrobit cijele zajednice. Naime, rezultati se postižu radom, a ne riječima, istaknuo je predsjednik IDS-a Vodnjan Igor Orlić.

– Slijedi nam početak, vjerujem, uspješnog rada u vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa. Svi zajedno za uspješniju, bolju i ljepšu Vodnjanštinu!, kazao je predsjednik vodnjanskog IDS-a.

U MO Galižana i Gajana, IDS je jedini imao kandidacijsku listu te je osvojio sve mandate. U MO Barbariga-Betiga-Mandriol osvojio je jedan od pet mandata, dok je u MO Vodnjan Zapad osvojio tri od pet mandata, a u MO Vodnjan Sjever osvojio četiri od pet mandata.

Za kraj, Orlić se zahvalio svim članovima, volonterima i simpatizerima koji su doprinijeli ostvarenju ovog izbornog uspjeha te je naposljetku čestitao svim strankama i listama koje su participirale u ovim izborima te zaželio puno uspjeha u budućem radu.

– Pod mojim upravljanjem vodnjanski IDS biti će otvoren i uključiv prema svima koji imaju kvalitetene ideje i spremni su se angažirati za boljitak mjesta. Kao što je primjetno u ovom sazivu, podjele ne donose ništa dobrog. Treba nam više suradnje i puno konkretnog rada, zaključio je predsjednik vodnjanskog IDS-a Igor Orlić.