IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,464

Više od politike - Non solo politica

𝐈𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧 𝐨𝐝𝐧𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐣𝐞𝐝𝐮 𝐮 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐦 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐝𝐛𝐨𝐫𝐚 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐯š𝐢 𝟕𝟎% 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐧𝐢č𝐤𝐢𝐡 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚!Liste IDS-a Labin s partnerima, Istarskom strankom umirovljenika, Hrvatskom strankom umirovljenika i nacionalnim manjinama pobijedile su u svih sedam mjesnih odbora na današnjim Izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Labina, i time smo ponovno dobili povjerenje Labinjanki i Labinjana. Građani vjeruju u naš program i projekte i zato nastavljamo razvijati Labin i svaki naš mjesni odbor.💪Hvala svim biračima koji su danas, uz europarlamentarne izbore, dali svoj glas i za članove vijeća mjesnih odbora i time pokazali kako im je bitno participirati u izborima na svim razinama. Ispunili smo cilj osvojivši 70% vijećničkih mjesta i još jednom dokazali da građani imaju povjerenja u ono što i kako radimo. Slijedi nam nastavak uspješnog rada s vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa!👏🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

RIJEKA – Kandidati Fair play liste br. 9 danas su u Rijeci održali tribinu i konferenciju za medije na kojoj su poslali svoje poruke.

Ana Trošelj, kandidatkinja broj 6 Fair play liste 9, poručila je kao kandidati te liste dijele jednake vrijednosti kao velika većina Riječana. „Danas svjedočimo opasnoj tendenciji jačanja ekstremne desnice u Hrvatskoj i Europi. Naša lista je garancija otvorene, sigurne i tolerantne Europe i Rijeke“, rekla je Trošelj.

Milorad Pupovac koji se nalazi na 12. mjestu Far play liste poručio je kako još uvijek čvrsto vjeruje da zajedno možemo zaustaviti jačanje ekstremizma u EU i Hrvatskoj.

„Temeljni politički stav naše liste, doma i u Briselu, je otpor protiv svake vrste primitivizma i ekstremizma. To je naša borba“, naglasio je Pupovac.

Matija Posavec, kandidat broj 2, istaknuo je kako je „najvažniji zadatak zastupnika u Europskom parlamentu snažno se boriti i lobirati za naše regije i naš kraj“.

– Zahvaljujući petogodišnjem mandatu Valtera Flege, Hrvatska je konačno ušla u EU prometnu mrežu. Valter nam je osigurao 26 milijardi eura za izgradnju željeznica, cesta, morskih i zračnih luka. Sad treba dovršiti taj posao,  rekao je Posavec

Nositelj liste broj 9, europarlamentarac Valter Flego prisjetio se kako je upravo u Rijeci započeo svoj europski mandat.

– Što smo obećali, to smo i realizirali, a politika je vrlo mjerljiv posao. Zajedno s timom koji je okupljen u našoj Fair play koaliciji, u sljedećih pet godina želim biti glas Hrvatske, Istre i Kvarnera u Europskom parlamentu. Kad se bude odlučivalo u koje će države i regije Europska Unija ulagati sljedećih godina, mi moramo sjediti za tim stolom! Moramo imati svog predstavnika koji će znati što treba reći i koji će zastupati naše interese!, izjavio je Flego te zaključio:

– Hrvatska treba Europsku Uniju – treba nam sigurnost koju pruža EU, trebaju nam EU fondovi, treba nam Ured europskog tužitelja. A Europi i Hrvatskoj treba ova naša lista. Pristojna, otvorena i ispravna grupa ljudi, koji nikad neće pristati na isključivost, diskriminaciju ni divljanje! Zato u nedjelju 9. lipnja izađite na izbore i zaokružite Fair play listu 9. Glasajte za ljude koji će biti vaša forca, vaša snaga u Briselu!

Na tribini su sudjelovali još i Spomenka Đurić (SDSS), Gabriela Bošnjak (HSLS), Tatjana Vukobratović Spasojević (SDSS), Anita Perešin (NPS), Radimir Čačić (REFORMISTI).