IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,464

Više od politike - Non solo politica

𝐈𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧 𝐨𝐝𝐧𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐣𝐞𝐝𝐮 𝐮 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐦 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐝𝐛𝐨𝐫𝐚 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐯š𝐢 𝟕𝟎% 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐧𝐢č𝐤𝐢𝐡 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚!Liste IDS-a Labin s partnerima, Istarskom strankom umirovljenika, Hrvatskom strankom umirovljenika i nacionalnim manjinama pobijedile su u svih sedam mjesnih odbora na današnjim Izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Labina, i time smo ponovno dobili povjerenje Labinjanki i Labinjana. Građani vjeruju u naš program i projekte i zato nastavljamo razvijati Labin i svaki naš mjesni odbor.💪Hvala svim biračima koji su danas, uz europarlamentarne izbore, dali svoj glas i za članove vijeća mjesnih odbora i time pokazali kako im je bitno participirati u izborima na svim razinama. Ispunili smo cilj osvojivši 70% vijećničkih mjesta i još jednom dokazali da građani imaju povjerenja u ono što i kako radimo. Slijedi nam nastavak uspješnog rada s vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa!👏🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

BRUXELLES, BELGIJA – Premijer Belgije Alexander De Croo video porukom podržao je nositelja Fair play liste 9 Valtera Flega na dolazećim europskim izborima 9. lipnja.

„Zahvaljujući Valterovom radu, Hrvatska se danas nalazi na europskoj prometnoj karti! Mi liberali smo jako ponosni na njegov rad. Hrvatska, Istra i Rijeka su zahvaljujući Valteru snažno zastupljene u Europskom parlamentu. Znajte da možete računati na svog liberalnog  predstavnika Valtera Flega“, poručio je premijer Belgije Alexander De Croo hrvatskim biračima.

– Liberali se bore za vaše vrijednosti, radna mjesta i sigurnost. Od iznimne je važnosti podržati proeuropske, uključive, progresivne kandidate – koji su brana ekstremizmu, rekao je De Croo u svojoj video poruci.

Belgija trenutno predsjedava Vijećem EU-a, a De Croo je podsjetio hrvatske građane da bi „nadolazeći izbori mogli biti prava prekretnica za EU“.

Flego se zahvalio premijeru De Croou.

– Podrška premijera Alexandera je velika stvar. Zajedno se borimo protiv radikala koji prijete slobodnoj i civiliziranoj Europi i Hrvatskoj. Pozivam sve građane da 9. lipnja izađu na birališta, kako se za tjedan dana ne bismo probudili u zatvorenoj, ksenofobičnoj i tužnoj Europi, istaknuo je nositelj liste broj 9 i kandidat broj 1 Valter Flego.