IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,464

Više od politike - Non solo politica

𝐈𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧 𝐨𝐝𝐧𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐣𝐞𝐝𝐮 𝐮 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐦 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐝𝐛𝐨𝐫𝐚 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐯š𝐢 𝟕𝟎% 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐧𝐢č𝐤𝐢𝐡 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚!Liste IDS-a Labin s partnerima, Istarskom strankom umirovljenika, Hrvatskom strankom umirovljenika i nacionalnim manjinama pobijedile su u svih sedam mjesnih odbora na današnjim Izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Labina, i time smo ponovno dobili povjerenje Labinjanki i Labinjana. Građani vjeruju u naš program i projekte i zato nastavljamo razvijati Labin i svaki naš mjesni odbor.💪Hvala svim biračima koji su danas, uz europarlamentarne izbore, dali svoj glas i za članove vijeća mjesnih odbora i time pokazali kako im je bitno participirati u izborima na svim razinama. Ispunili smo cilj osvojivši 70% vijećničkih mjesta i još jednom dokazali da građani imaju povjerenja u ono što i kako radimo. Slijedi nam nastavak uspješnog rada s vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa!👏🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

ZAGREB – Podijeljeni u dva tima, kandidati liste broj 9 obilježili su Dan državnosti nogometnom utakmicom. Tom je prilikom nositelj Fair play liste 9, kandidat broj 1 Valter Flego izjavio:

– Svim hrvatskim građanima čestitam Dan državnosti! Svim vjernicima čestitam blagdan Tijelova! Sportski događaj kojeg smo danas upriličili, baš na ovaj dan, je za mene slika Hrvatske i Europe koja je izgrađena na suživotu, miru i poštivanju manjinskih zajednica. Željeli smo građanima pokazati da se i u sportu i u politici treba igrati na pobjedu, ali uvijek pošteno, uvijek fair play.

Flego je dodao da su kandidati obje momčadi igrali na pobjedu, ali poštujući pravila.

– Današnji je dan, ali i cijela naša izborna kampanja, u skladu s onime kako živimo svaki dan – u miru, različitosti i otvorenosti. Duh fašizma ponovno se osjeća u Europi. Čujemo ovih dana svakakve ideje krajnje desnice. U Hrvatskoj od strane DP-a i Mosta, ali i drugim članicama Unije poput Njemačke i Francuske. Skretanje Europe udesno je velika opasnost! Zato je važnije nego ikad izaći 9.6. na izbore, na referendum o budućnosti Europe. 9.6. zaustavljamo konzervativni marš na slobodnu Europu! Naša je lista broj 9 glas otvorene, liberalne i progresivne Hrvatske, zaključio je Flego.

Kandidat broj 12 na listi broj 9 Milorad Pupovac izjavio je:

– Današnji smo praznik proslavili na svoj način, u jednoj fair play utakmici u kojoj nema zamjeranja. Nogometnom igrom simbolično pokazujemo i kakvu igru želimo u politici. Igru u kojoj nema viška ljudi ni stranaka i svi su dobrodošli, osim onih koji bi dijelili i izbacivali.