IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,464

Više od politike - Non solo politica

𝐈𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧 𝐨𝐝𝐧𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐣𝐞𝐝𝐮 𝐮 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐦 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐝𝐛𝐨𝐫𝐚 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐯š𝐢 𝟕𝟎% 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐧𝐢č𝐤𝐢𝐡 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚!Liste IDS-a Labin s partnerima, Istarskom strankom umirovljenika, Hrvatskom strankom umirovljenika i nacionalnim manjinama pobijedile su u svih sedam mjesnih odbora na današnjim Izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Labina, i time smo ponovno dobili povjerenje Labinjanki i Labinjana. Građani vjeruju u naš program i projekte i zato nastavljamo razvijati Labin i svaki naš mjesni odbor.💪Hvala svim biračima koji su danas, uz europarlamentarne izbore, dali svoj glas i za članove vijeća mjesnih odbora i time pokazali kako im je bitno participirati u izborima na svim razinama. Ispunili smo cilj osvojivši 70% vijećničkih mjesta i još jednom dokazali da građani imaju povjerenja u ono što i kako radimo. Slijedi nam nastavak uspješnog rada s vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa!👏🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

ZAGREB – Predstavnici Kluba mladih ovu su subotu zajedno s mladima SDP-a, Možemo, HDZ-a, DP-a i Mosta potpisali Memorandum o suzdržavanju od govora mržnje tijekom političkih kampanja.

Memorandum je potpisan nakon održane panel rasprave koju je Europska demokratska mreža mladih (EDYN) Hrvatske održala povodom superizborne 2024. godine i aktualne kampanje za europske izbore.

U panel raspravi sudjelovali su predstavnici političkih organizacija mladih na temu “Je li vrijedno? Govor mržnje u političkim kampanjama i predizborna polarizacija hrvatskog društva“.

Predsjednica Kluba mladih IDS-a Valentina Orbanić u raspravi je naglasila važnost Memoranduma potaknuta kampanjom za parlamentarne izbore u kojoj je „palo“ puno teških riječi te je istaknula važnost kulturnog izražavanja u političkim kampanjama: “IDS-ovi predstavnici često su isticani kao pozitivan primjer pristojne, normalne i civilizirane komunikacije s visokom razinom političke kulture koja je vidljiva na svim razinama upravljanja – od mjesnih odbora, lokalne i regionalne samouprave do nacionalnog i europskog parlamenta.”

Panel raspravi nazočili su još i Sara Mužina, glavna tajnica KM te Danijel Pasuli, međunarodni tajnik KM.