IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,464

Više od politike - Non solo politica

𝐈𝐃𝐒 𝐋𝐚𝐛𝐢𝐧 𝐨𝐝𝐧𝐢𝐨 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐣𝐞𝐝𝐮 𝐮 𝐬𝐯𝐢𝐡 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐦 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐝𝐛𝐨𝐫𝐚 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐣𝐢𝐯š𝐢 𝟕𝟎% 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐧𝐢č𝐤𝐢𝐡 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚!Liste IDS-a Labin s partnerima, Istarskom strankom umirovljenika, Hrvatskom strankom umirovljenika i nacionalnim manjinama pobijedile su u svih sedam mjesnih odbora na današnjim Izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Labina, i time smo ponovno dobili povjerenje Labinjanki i Labinjana. Građani vjeruju u naš program i projekte i zato nastavljamo razvijati Labin i svaki naš mjesni odbor.💪Hvala svim biračima koji su danas, uz europarlamentarne izbore, dali svoj glas i za članove vijeća mjesnih odbora i time pokazali kako im je bitno participirati u izborima na svim razinama. Ispunili smo cilj osvojivši 70% vijećničkih mjesta i još jednom dokazali da građani imaju povjerenja u ono što i kako radimo. Slijedi nam nastavak uspješnog rada s vijećima mjesnih odbora u provođenju predizbornih programa!👏🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

IDS Gračišće predstavio kandidate i program za Izbore za mjesne odbore

PULA – „Naše liste sastavljene su od motiviranih i vrijednih ljudi koji žele da se naša Općina razvija. To su novi, ali iskusni pojedinci koji vole svoj kraj, znaju potrebe svojih mjesta i pokreće ih snažna želja za boljim uvjetima života u svakom djelu Gračišća“ – poručili su iz IDS-a Gračišće povodom predstavljanja liste i kandidata za nadolazeće Izbore za članove vijeća mjesnih odbora Općine Gračišće.

Predsjednik IDS-a Gračišće, Albert Putinja, istaknuo je kako u fokus žele staviti konkretne projekte, ciljeve i potrebe mještana, a ne političko kritiziranje i nadmetanje, jer „za nas su mjesni odbori direktna poveznica između svakog čovjeka s izvršnom vlasti. Mi želimo biti kanal komunikacije koji će se zalagati za bolju kvalitetu života i razvitak svakog, pa i najmanjeg mjesta u Gračišću.“

– U narednom periodu primarni cilj je dovođenje kanalizacije u svaki mjesni odbor. Uz to, u MO Grašiće-Škopljak zalagat ćemo se za asfaltiranje u selima Žlepčari, Baldeti, Vlahovići i Levini, izgradnju šetnice Marcani-Češići, u Češići želimo pokrenuti izgradnju društvenog doma, a u Gračišću izgradnju sportske dvorane. U MO Jakačići založit ćemo se za izgradnju društvene prostorije u Šimunići. Na području MO Batlug potaknut ćemo uređenje društvenog doma i uređenje prilaza za autobusnu stranicu Batlug. U MO Bazgalji želimo urediti školu, ucrtati puteve na području mjesnog odbora i asfaltirati ceste Lovrinići-Funčići i Tudori. Za MO Mandalenčići prioriteti su proširenje postojeće kanalizacijske mreže, kvalitetnije održavanje nerazvrstanih cesta, protupožarnih puteva i svih javnih površina.“ – istaknuo je Putinja naglasivši kako su ovo samo neki od prioriteta za koje će se boriti kroz mjesne odbore.

Za kraj, pozvali su sve zainteresirane mještane da im se obrate s pitanjima i prijedlozima na druženjima koja planiraju organizirati u naredna dva tjedna po pojedinim mjesnim odborima. Nositelji IDS-ovih lista na Izborima 9. lipnja su Albert Vojsković (MO Gračišće-Škopljak), Dragan Milanović (MO Jakačići), Dražen Bakša (MO Mandalenčići), Fiorela Nadišić Lakošeljac (MO Bazgalji) i Petar Uravić (MO Batlug).