IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ove nedjelje održavaju se izbori za mjesni odbor u Rovinjskom Selu

ROVINJ – Pred nama su izbori za mjesni odbor u Rovinjskom Selu, koji će se održati ove nedjelje, 04. veljače. Rovinjskom IDS-u svaki je dio grada jednako bitan i mora imati jednaku priliku za razvoj, zato smo u suradnji s brojnim mještanima Rovinjskog Sela izradili konkretan i provediv program za idući mandat, istaknuo je predsjednik IDS-a Rovinj Marčelo Mohorović.

– Kad se govori o Rovinju, svima je prva pomisao predivna, pitoreskna starogradska jezgra. Po tome je Grad poznat u cijelom svijetu. No, IDS Rovinja svojim je djelovanjem pokazao da je Rovinj-Rovigno više od uspješne turističke destinacije. Sredina je to u kojoj se, prije svega ugodno živi, a na razini Hrvatske Grad redovno osvaja priznanja ne samo po kvaliteti života, već po postignućima i ulaganjima u gospodarstvo, demografiju i socijalnu politiku, kazao je predsjednik IDS-a Dalibor Paus.

Mohorović je pri tom napomenuo kako se uvijek vodilo i vodit će se računa da se grad ravnomjerno razvija. Na području Rovinjskog Sela planiraju se brojni projekti, koji će se u suradnji s gradskom upravom realizirati sve do zadnje točke.

Naveo je, tako, nastavak uređenja Doma kulture, natkrivanje boćališta, izgradnju i uređenje Rovinjske ulice s nogostupom i javnom rasvjetom, asfaltiranje i uređenje ulica Rudelići, Gumila, Duranka, Župani i Vičani. Tu su još i nastavak obnove i izgradnje javne rasvjete u cijelom mjestu, kao i hortikulturno uređenje, premještanje DVD-a na novu lokaciju te uređenje okoliša igrališta Lakuverča s društvenim sadržajima.

Program ćemo kontinuirano nadopunjavati u dogovoru s mještanima, a njima su na raspolaganju članovi liste, na čelu s nositeljem Emilom Radovanom.

Mohorović ističe presudnu važnost komunikacije, koja za razvoj zajednice ne smije nikad izostati. – Iako smo jedina lista na nedjeljnim izborima, organizirat ćemo u petak navečer tribinu na kojoj ćemo detaljno predstaviti program i osluškivati sve potrebe i sugestije naših sumještana. Za kraj, predsjednik IDS-a Rovinj pozvao je sve mještane Rovinjskog Sela da se odazovu na mjesne izbore u nedjelju te da svojim glasom jačaju ulogu mjesnog odbora u Rovinju.