IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

POREČ – PARENZO – Predsjednik IDS-a Poreč Roland Kosinožić danas je, u prepunoj dvorani ‘Kuće stranaka’ u Poreču, predstavio programe i kandidate IDS-a za nadolazeće izbore za mjesne odbore Grada Poreča – Parenzo, koji će se održati ove nedjelje.

– Porečkom je IDS-u svaki dio grada jednako bitan. Zato smo za svakog od deset mjesnih odbora pripremili provediv program, a na izbore izlazimo s jako motiviranim ljudima koji žele dati svoj doprinos zajednici, kazao je Kosinožić te je predstavio nositelje IDS-ovih listi po mjesnim odborima.

– To su Ivan Pršurić (MO Baderna), Sandi Jugovac (MO Žbandaj), Andrea Crevato (MO Fuškulin), Damir Blažević (MO Anke Butorac), Michela Bravar Kovačić (MO Veli Maj), Edi Struja (MO Varvari), Ivan Herak (MO Joakim Rakovac), Zoran Jendrašić (MO Mate Balota), Ivan Barbić (MO Nova Vas) te Azra Brođanac (MO Červar Porat).

Kandidati IDS-a, naglasio je Kosinožić, odlično poznaju prioritete svakog kantuna našeg grada, u svakodnevnom su kontaktu s građanima te uvijek otvoreni za svaki prijedlog, ideju, ali i kritiku.

– Naša se lista ističe i po tome jer imamo veliko iskustvo i upućeni smo u otvorena pitanja koja naši sugrađani žele da riješimo. Zahvaljujući odličnoj suradnji s gradskom upravom, na čelu s gradonačelnikom Lorisom Peršurićem, u proteklih četiri godine realizirani su veliki projekti po svim mjesnim odborima – od izgradnje vrtića, dovođenja kanalizacije, izgradnje društvenih domova, obnove prometnica, uvođenja javnog prijevoza…

– Naš je grad na samom vrhu u Hrvatskoj po kvaliteti života, a to ne dugujemo samo gradskoj upravi, već i građanima koji su uvijek spremni angažirati se za boljitak zajednice.  Ponosni smo na naš grad, na naše užance, koje kroz mjesne odbore itekako njegujemo – od proslave lokalnih svetkovina, maškara, pučkih fešta, vjerskih običaja i svega onoga zbog čega su naš Poreč i svih njegovih 53 naselja savršeno mjesto za život.

– Svjesni smo da se puno napravilo, ali i da je još puno toga pred nama. Zato želimo u kontinuitetu nastaviti brinuti o potrebama građana i ravnomjernom razvoju svih dijelova grada.

Predsjednik porečkog IDS-a naglasio je da su nedjelji izbori važni jer građani biraju kako će izgledati njihova ulica, kvart, odnosno naselje. – U upravljanje želimo uključiti što je više moguće ljudi. Nastavit ćemo to činiti tijekom cijelog mandata, uvažavajući svaki prijedlog bez obzira s koje strane dolazio, napomenuo je Kosinožić podsjetivši da je IDS-DDI jedina stranka koja ima liste u svih deset mjesnih odbora.

– U nedjelju, 12. studenog, pozivam sve Porečane i Porečanke da izađu na izbore i podrže liste i kandidate IDS-a. Zajedno ka još većoj kvaliteti života!, zaključio je predsjednik IDS-a Poreč Roland Kosinožić.