IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

POREČ – Klub žena IDS-a Poreštine organizirao je u subotu, 7. listopada zajedničko druženje svojih članica i svih zainteresiranih u Baredinama. Druženje je započelo ugodnim pješačenjem od Nove Vasi do Baredina gdje je u pratnji vodiča razgledana izložba Traktor Story i bogata etnografska zbirka vezana uz temu poljoprivrede na Poreštini i u Istri.

Razgledavanje lokaliteta Baredine nastavljeno je silaskom u jamu koja predstavlja pravo remek djelo prirode. Predsjednica Kluba žena IDS-a Poreštine Venis Gregurović istaknula je kako je ovo druženje uvod u intenzivnije aktivnosti Kluba žena IDS-a Poreštine u narednom razdoblju.

U mjesecu posvećenom prevenciji karcinoma dojke članica Predsjedništva Kluba žena IDS-a Sandra Ćakić Kuhar pozvala je žene da se svakako odazovu na obavljanje mamografskog pregleda jer ovi preventivni pregledi često spašavaju živote žena.

Članice udruge Žena Donna prisutnima su podijelile letke kao podsjetnik na važnost preventivnih pregleda i samopregleda dojke. Sudionice druženja pozdravili su i gradonačelnik Loris Peršurić te predsjednik gradske podružnice IDS-a Roland Kosinožić.