IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

LOVRAN – Pred građankama i građanima Lovrana ove su nedjelje izbori za članove Vijeća mjesnih odbora, a IDS Lovran na njih izlazi samostalno.

Predsjednik lovranskog IDS-a Edi Lohajner istaknuo je da će IDS imati svoju listu u mjesnim odborima ‘Lovran-Bahova’ i ‘Lovranšćina’.  – Mjesni odbori prva su i važna karika između građana i općine, zato je važno izabrati ljude koji su spremni maksimalno se angažirati za dobrobit zajednice. Za ove izbore sastavili smo realne i provedive programe, koji su proizašli nakon brojnih razgovara s našim sumještanima. Ono što nam je pri vrhu programa je svakako parkirna problematika, održavanje i obogaćivanje zelenih površina, valorizacija i očuvanje kulturne baštine i poticanje na stvaranje novih i zanimljivih manifestacija, kazao je Lohajner.

Naglasio je da je „IDS uvijek otvoren za ideje i sugestije, tako za rješavanje komunalne problematike računamo i na doprinos svih onih koji se svojim prijedlozima žele aktivirati u zajednici tijekom cijelog mandata. Pokrenut ćemo rad mjesnih odbora koji još uvijek nisu u potpunosti zaživjeli. Nužno je to promijeniti jer postoji duga lista problema građana koji se trebaju riješiti.“

Predsjednik IDS-a Lovran Edi Lohajner napomenuo je da na izborima za mjesne odbore, stranačke preferencije i ideološka pitanja padaju u ‘drugi plan’. – Rad mjesnog odbora bit će uspješan onoliko koliko su izabrani članovi spremni ozbiljno pristupiti poslu, dostupni svima te otvoreni za različita mišljenja. Time smo se najviše rukovodili pri sastavljanju naših lista te mi je izuzetno drago što smo u prilici kandidirati ljude koji su spremni zavući rukave i prionuti poslu.

Lohajner je i nositelj liste IDS-a za Vijeće mjesnog odbora Lovran-Bahova, a uz njega listu čine Veljko Lipovšek, Davor Stambulić, Marin Đakovac, Danijel Radovanović, Vedrana Pantalon i Matija Klepić.

Nositelj liste IDS-a za vijeće mjesnog odbora Lovranščina biti će Jovica Škorić, te su uz njega na listi Josip Janjetić, Vedran Peculić, Asaf Bajrić, Zoran Marčeta, Iva Planko i Kata Rončević.

– Pozivam sve naše članove, prijatelje, simpatizere IDS-a, ali i ostale mještane da nas ove nedjelje podrže na izborima za članove vijeća mjesnih odbora, izađu u što većem broju i zaokruže listu broj 2. Birat ćete ljude koje vas sigurno neće razočarati, već će snažno zastupati vaše prioritete i potrebe, zaključio je predsjednik IDS-a Lovrana Edi Lohajner.