IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

ZAGREB – Veleučilište Effectus, Veleučilište u Šibeniku i Novi informator d.o.o. pokrenuli su zajednički projekt osnivanja Centra izvrsnosti lokalne samouprave, mjesta na kojem bi hrvatske općine mogle dobiti relevantne informacije koje će pridonijeti izgradnji njihova ustroja i pomoći pri obavljanju poslova iz samoupravnog djelokruga.

Vrednovanje izvrsnosti u transparentnosti rada općina provedeno je od studenog 2022. do siječnja 2023. godine. Tijekom vrednovanja za svaku općinu prikupljene su 33 informacije sa službene web stranice.

Na razini Istarske županije najuspješnijom općinom proglašena je upravo Općina Pićan, te je jučer načelnik Dean Močinić u Zagrebu preuzeo pohvalu izvrsnosti za transparentnost poslovanja u 2022. godini, na što smo iznimno ponosni!

– Mi u Općini Pićan ne zaboravljamo da smo tu zbog građana i njima na usluzi, stoga se nadamo kako i naši sugrađani prepoznaju trud koji ulažemo kako bi naše poslovanje bilo svima dostupno, istaknuo je načelnik Močinić.