IDS - Istarski Demokratski Sabor

IDS - Istarski Demokratski Sabor

13,476

Više od politike - Non solo politica

View on Facebook
IDS, Dalibor Paus i Loris Peršurić ostaju razuman, pristojan i civiliziran glas naših ljudi u 11. sastavu Hrvatskog sabora!👏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hvala DUSTRA što ste u meni prepoznali vrijednosti koje i sami zagovarate! Naša zajednička europska suradnja je početak gradnje jedne nove, tolerantnije, centrističke opcije na svim razinama! 🇭🇷💚Želimo ljudima ponuditi konkretne politike, rad i napredak, a ne populizam!Zajedno smo snažniji! 🇭🇷🇪🇺 ... See MoreSee Less
View on Facebook

LABIN – Jučer su u Maloj vijećnici Grada Labina potpisani ugovori o sufinanciranju programa, projekata i manifestacija u kulturi za 2023. godinu između Grada Labina i udruga i organizacija iz područja kulture.

Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Valter Glavičić i voditeljica Odsjeka za protokol, promidžbu i suradnju Loredana Ružić Modrušan.

Ove je godine za sufinanciranje odobreno ukupno četrnaest programa i projekata iz oblasti kulture te su za to osigurana sredstva u iznosu od 35.000,00 eura. Po prvi puta, ove je godine pristigle prijave procjenjivalo novoosnovano Vijeće za kulturu Grada Labina.

Gradonačelnik Glavičić ovom je prilikom zahvalio svima na dugogodišnjem radu i promicanju kulture u Labinu.

– Zahvaljujem vam na kreativnosti i dosljednosti u radu. Jer je upravo vaš entuzijazam prometnuo Labin visoko na ljestvici istarske i hrvatske kreativne scene. Financijska potpora koju dobivate od Grada nešto je što vam je sigurno od velike pomoći, ali ne i presudno. Jer bez vaše strasti i predanosti svome gradu ne biste ostvarivali tako zavidne uspjehe. Ponosan sam na ono što radite, na način na koji predstavljate svoj grad i njegove stanovnike, zaključio je gradonačelnik Grada Labina.Valter Glavičić.

Podsjetimo, odobreno je sufinanciranje udrugama Gradski orkestar Labin, udruzi NEO, Galeriji Alvona, udruzi Kreativna akademija Labin, Katedri čakavskog sabora Labin, udruzi Klapa Labin, RKUD Rudar Raša, udruzi KUD „Đulistan“, Zajednici Talijana „Giuseppina Martinuzzi“, udruzi „Labina“, udruzi Labinjonska kompanija-domoća folšarija, udruzi „Arsia Art“, udruzi Labin Art Express XXI te Akcent Studiu.